Scroll Top

Och så gick ett år igen

Stöttåliga kontaktdon får avsluta året. Efter en fullspäckad höst är det dags för några välförtjänta lediga dagar. Vi tackar alla våra kunder, partners och leverantörer för året och önskar ett ett härligt slut och ett framgångsrikt 2019. 

Avancerade vibrations- och stöttåliga kontaktdon för krävande miljöer

stöttåliga kontaktdonODU erbjuder ett brett utbud av robusta kontaktdon för användning i tuffa miljöer. ODU Threaded Connector är speciellt lämpad för applikationer som kräver hög anslutningssäkerhet, eller där omgivande temperaturer och vibrationer ger upphov till för stora påfrestningar för andra anslutningstyper.

ODU Treaded Connector är ett lättmetallkontaktdon med gängad låsning, liten i storlek och lätt att hantera. Kontaktdonet är av solid design och klarar temperaturer från -51° C till + 125° C,

ODU Treaded Connector är ett lättmetallkontaktdon med gängad låsning, liten i storlek och lätt att hantera.

vibrationer och är vattentät enligt IP68. Kontaktdonen kan konfigureras individuellt för att överföra signaler, låg- högspänning, koax/triax och andra insatser kan tas fram på begäran. Tillförlitlig Cat5 Gigabit/Ethernet dataöverföring och 360° EMI-skärmning är också en viktig egenskap för de nya kontaktdonen, som dessutom erbjuder upp till 2000 matningscykler och olika mekaniska/visuella kodningar.

Donet finns i två storlekar och finns i 4-26 polers konfigurationer för löd eller kretskortsmontage. ODU Threaded Connector kan även levereras som kablage, färdigt med kabel och övergjutning.

Läs mer om ODU Treader Connector här

Stöttåliga kontaktdon: Säker koppling under vatten

SWIM-serien är avsedd för dom mest krävande behovet av marin användning ner till 300 meter.
Hög tillförlitlighet, hållbarhet och vattentäthet. Ingen korrosion, ingen katodisk delaminering tack vare sin högpresterande men kostnadseffektiva termoplastkonstruktion.

Deras täta tätningsteknik är inspirerad av JUPITER-kontakterna (SOURIAU-märket) och har bevisligen fungerat i 50 år. Sammankopplingen förseglas med två O-ringar i kopplingsgränssnittet som ger tillförlitlig vattentäthet även vid lågt tryck.

Dessa kontakter är lätta att koppla in och ur, även med tät bestyckning tack vare en robust kopplingsring.
Flera nycklingar och skopsäker design gör det möjligt att göra blindparning och öka robustheten.

Klarar nedsänkning ner till 300m / 1000ft.
Tryckhållfasthet: 30 bar / 430 PSI
Temperaturområde: -20 ° C till + 70 ° C

Läs mer om SWIM-serien här.

souriau

 

Liknande artiklar