Scroll Top

INDUSTRIELLA KONTAKTDON

Vi hjälper dig att hitta rätt kontaktdon till din applikation!
industriella kontaktdon

HITTA RÄTT BLAND VÅRA INDUSTRIELLA KONTAKTDON

Garam Elektronik AB är experter på industriella kontaktdon och kan erbjuda ett brett sortiment för alla typer av miljöer. Vi är återförsäljare av marknadens främsta industriella don och erbjuder säkra, pålitliga don, anpassade till rådande krav och standarder.

Hos oss hittar du allt från kommersiella don till avancerade miniatyrdon för rymdapplikationer. Vår långa erfarenhet och kunskap på området ger oss möjlighet att tillhandahålla de bästa alternativen för dig som kund. Vi erbjuder konsultation hela vägen och ser till att du hittar rätt don för din applikation.

KONTAKTDON FÖR TUFFA MILJÖER

Vårt stora utbud av industriella kontaktdon ger lösningar för alla typer av miljöer. Vi levererar don för mycket aggressiva miljöer som offshore, gruvor och tungindustri. Bland våra förbindelselösningar finns kontaktstift/hylsor för mycket höga strömstyrkor samt för många i-och urmatningar.

FLEXIBILITET OCH ÖVERFÖRINGSSÄKERHET

Hos oss hittar du don som är lätta att montera och utrustade med låsningssystem som tätar anslutning och förhindrar oönskad frånkoppling. Garam har kontaktdon som är designade för optimal kompakthet, flexibilitet, matningscykler och högsta nivå av överföringssäkerhet. Vi förmedlar även don för miljöer med striktare krav än övriga industrier som livsmedelsindustri och läkemedelsindustri. Våra produkter tar hänsyn till tuffa miljöer med smuts, fukt och otaliga matningar. Flera av donen har en hög IP klassning för fuktiga och/eller dammiga miljöer. Givetvis finns också don som klarar att ligga under vatten.

industriella kontaktdon

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vårt kompletta utbud av industriella kontaktdon lämpar sig för bland annat:

 • Transport, jordbruk och industri
 • Tillverkningsindustri och maskiner
 • Offroad utrustning och industrirobotik
 • Livsmedel- och läkemedelsindustri
 • Rymdapplikationer
 • Industriella tillämpningar för inom- och utomhusbruk
 • Audiosystem
 • Telekommunikation
 • Medicinteknik
 • Robotsystem
garam

Don för alla typer av applikationer

För säkra applikationer är val av kontaktdon av allra högsta vikt. I valet av förbindelselösning behöver du beakta allt från material, storlek, färg till form och användningsområde. Vi har kompetensen att hjälpa dig ta fram det absolut bästa alternativet för din applikation och kan ge dig tips och råd på vägen. Med marknadens främsta fabrikat och en egen produktionsenhet för kablagetillverkning sitter vi på en enorm expertis som kan ge dig den insikt du behöver för att göra rätt val av applikation.

Kontakta oss gärna för mer information och konsultation kring val av don.

Amphenol

OFFERTFÖRFRÅGAN

  Intresserad av (välj)

  Godkännande

  (fält markerade med * är obligatoriska)

  VÅRA KONTAKTDON

  PRODUKTKATALOGER

  Coax
  Högströmsdon
  RJ, USB, ix Industrial™
  Heavy Duty
  IDC / PCB
  Yamaichi
  Flatkabel
  Cirkulära plast
  Cirkulära metall
  Rektangulära
  D-sub
  Micro-D / Nano-D
  Filterdon
  Amphenol LTW Vattentäta lösningar