Scroll Top

KABLAGE

Med över 20 års erfarenhet av kablagetillverkning är vi ledande inom vårt område!
kablage-s

Kablagetillverkning

Vi är specialister på kablage. Garams specialitet är att i nära samarbete med våra kunder utveckla tekniska lösningar för våra kunders behov av förbindning.

 • Kompletta kablage
 • Kabelstammar
 • Kapslingar
 • Ritningar
 • In-design
 • Utfallsprover och 3D printing

Från idé till färdigt kablage

Vi hjälper dig från födelse av idén och behovet, ända fram till den färdiga produkten i form av det bäst anpassade kablaget för ändamålet. Oavsett om kabeldonet sitter internt i en produkt eller skall kopplas in till den så hjälper vi dig som är konstruktör på vägen till den bästa lösningen.

Eftersom vi har kompetensen att jobba fram kablagelösningen och sen också tillverka den på bästa möjliga sätt, blir vi allt som oftast inte bara en leverantör utan också en partner. Ritning, BOM, CoC och annan tänkbar dokumentation kan vi också givetvis hjälpa till med.

mil-specade kablage - IPC620

Hög kvalitet är a och o i kablagetillverkning

Vi erbjuder självklart också den enkla varianten där vi tillverkar våra produkter enligt din/kundens ritning och specifikation.

När kablage skall tillverkas är kvalitet en viktig del. Garams montörer är utbildade enligt IPC-620, den standard som gäller för kablagebyggnation. Vi gör kontinuerligt uppdateringar av vår personals utbildning så att vi kan bibehålla kvalitetsnivån på en hög nivå.

kablage 1

Egna produktionsenheter

Garam har egna produktionsenheter både i Estland och i Sverige. Detta gör det möjligt att snabbt och i nära samarbete med dig som kund tillverka prover och förserier för att säkerställa bästa möjliga slutresultat. När produktionskvantiteterna ökar har vi då också möjlighet att erbjuda en konkurrenskraftig lösning.

Vår Produktionsenhet i Estland är helägd av Garam och det är endast vår egen produktion som sker där. Detta ger oss full kontroll över planering och flöden.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller ditt behov av förbindelse/kablage för produkten du jobbar med. Vi kommer gärna förbi och så tittar vi på det tillsammans för att hitta bästa lösningen.

Vi har jobbat med kablage de senaste 20 åren. Detta har gett oss en gedigen erfarenhet av området. Vi har en mycket bra upparbetad leverantörsbas som gör oss starka på inköp av material till produktion. Den största delen av materialen köps in direkt från fabrik vilket innebär bästa möjliga villkor.

Amphenol

OFFERTFÖRFRÅGAN

  Intresserad av (välj)

  Godkännande

  (fält markerade med * är obligatoriska)

  REFERENSOBJEKT

  kablage garam 2
  kablage 3
  kablagetillverkning
  kvalitetssäkring IPC 620
  kablage garam 5
  kablage-s