Scroll Top
Evertiq Expo Göteborg

Evertiq expo i göteborg 15 september

Garam ställer ut på Evertiq Expo på Svenska Mässan i Göteborg den 15.

Besök oss gärna! Mässan har öppet 09:00-16:00

Läs mer om mässan här. 

kablagetillverkning

Vi är specialister på kablage. Garams specialitet är att i nära samarbete med våra kunder utveckla tekniska lösningar för våra kunders behov av förbindning.

Vi hjälper dig från födelse av idén och behovet, ända fram till den färdiga produkten i form av det bäst anpassade kablaget för ändamålet. Oavsett om kabeldonet sitter internt i en produkt eller skall kopplas in till den så hjälper vi dig som är konstruktör på vägen till den bästa lösningen.

Vi erbjuder självklart också den enkla varianten där vi tillverkar våra produkter enligt din/kundens ritning och specifikation.

kablagetillverkning
kablage

vikten av kvalitet i kablagetillverkning

När kablage skall tillverkas är kvalitet en viktig del. Garams montörer är utbildade enligt IPC-620, den standard som gäller för kablagebyggnation. Vi gör kontinuerligt uppdateringar av vår personals utbildning så att vi kan bibehålla kvalitetsnivån på en hög nivå.

Garam har egna produktionsenheter både i Estland och i Sverige. Detta gör det möjligt att snabbt och i nära samarbete med dig som kund tillverka prover och förserier för att säkerställa bästa möjliga slutresultat. När produktionskvantiteterna ökar har vi då också möjlighet att erbjuda en konkurrenskraftig lösning.

Montör sökes

bli en del av vårt team!

Bli en del av vårt team! Garam Elektronik söker nu en Montör med produktionsteknisk inriktning till vårt huvudkontor i Vallentuna.

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!