Scroll Top

evertiq expo och 20 år som totaldistributör av souriau

ÄNTLIGEN MÄSSA!

Evertiq Expo i Göteborg den 14 september!

14 september är den äntligen dags för en mässa för vår bransch. Evertiq Expo i Göteborg går då av stapeln i svenska mässans lokaler. Vi på Garam ställer ut där så kom gärna och besök oss. Öppet 09:00-16:00 Varmt välkomna!

Läs mer om mässan här.

Evertiq Expo

Garam är sedan mer än 20 år tillbaka distributör för Souriau

Souriau connectors

Vi jobbar med teknisk in-design och support och givetvis försäljning av deras produkter direkt från fabrik. Direktkontakt med fabriken gör oss till en mycket bra partner för dig med behov av Souriau don.

Några kända produktfamiljer från Souriau är:
Trim Trio, D38999, MIL-DTL-26482 (serie 851), Jupiter/M serien, Swim med flera. UTS, UT0, och nyligen släppta UTGX är familjer som härstammar från Trim Trio sortimentet. Fördelen med dessa är att majoriteten av kontakterna och tillbehören passa med varandra. Möjligheten till att mixa koaxial/RF, signal, kraft med flera är mycket stora.

UTS
UTO
851
SWIM

LÅT GARAM HJÄLPA DIG HITTA RÄTT

Vi på Garam har genom lång erfarenhet skaffat oss mycket goda kunskaper i arbetet med att välja don till produkter som kommer att utsättas för svåra påfrestningar.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt don och vi hjälper gärna till att konstruera och bygga dina kablage.

förbindningsteknik

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Där kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!