Scroll Top
julhälsning och souriau UTS

SOURIAU UTS OCH GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Tack till alla våra kunder, leverantörer, partners och medarbetare för ett fint 2019!

Vi tackar för året som gått och önskar er alla en avkopplande julhelg och ett fantastiskt slut. Garam ser fram emot att fortsätta vårt fina samarbete år 2020! Vi lämnar er med kort info om utomhuskontakten Souriau UTS.

FLER NYHETER

UTOMHUSKONTAKT SOURIAU UTS

cirkulära kontaktdon i plast souriau uts

Souriau UTS – Don med bajonettkoppling

UTS serien från Souriau är don med bajonettkoppling vilket medför en snabb anslutning, tack vare ett hörbart klick kan rätt anslutning garanteras.

Serien är vattentät enligt IP68/69K och mycket tålig mot UV vilket gör den till ett mycket bra val för utomhusapplikationer. UTS har en unik uppbyggnad vilket gör att den uppfyller P68 även i omatat tillstånd.

Ett stort utval av layouter med Souriau UTS

UTS erbjuder ett stort urval av layouter med alternativ för att blanda signal och ström eller standard kontakter och fiber i samma kontakt. Det finns ett stort urval av bakkåpor och kabelingångar som gör det lätt att hitta rätt lösning. UTS använder Trim Trio kontaktelement och är helt kompatibla med UTG och UTO serien vilket gör det möjligt att växla från en serie till en annan.

Läs mer om UTS-serien här.

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!