Scroll Top
IPC 620

IPC620 – Kvalitetssäkring

Följer man IPC620 är risken för felaktigheter i kablaget orsakade av tillverkningen mycket liten.

Kvalitetssäkra med IPC620. Det kan tyckas enkelt att tillverka ett kablage – det är bara att kapa och skala en kabel, Montera kontakter i ändarna och testa att den leder ström. Klart!

Riktigt så enkelt är det tyvärr inte, det är mycket som kan gå fel på vägen.

Om inte kabeln tillverkas på rätt sätt kan latenta eller intermittenta fel följa med i leveransen. Lösa kardeler kan orsaka kortslutningar och dåliga krimpar kan orsaka avbrott för att nämna ett par exempel. Därför finns det olika metoder att säkra kvaliteten vid tillverkning av kablage, krimphöjdsmätning och avsyning av lödfogar är ett par.

IPC 620

Kvalitetssäkring: Minska risken för felaktigheter med IPC/WHMA-A-620 standard

Så gott som alla dessa metoder finns samlade i en standard som heter IPC/WHMA-A-620, allmänt kallad IPC620.
När du följer IPC620 är risken för felaktigheter i kablaget orsakade av tillverkningen mycket liten. Tveka inte att kontakta oss för mer information, hjälp att välja rätt don, eller pris och leveranstid.

Det finns tre klasser av kvalitetskrav i IPC620: klass 1 (lägst krav) för konsumentelektronik, klass 2 för industriella tillämpningar och klass 3 för militär- och medicinteknik. Det är du som köpare som bestämmer vilken klass vi ska följa. Kontakt oss så kommer vi gemensamt fram till vilken nivå din produkt kräver.

mil-specade kablage - IPC620

PRODUKTNYHET!

Ny 2-i-1-lösning för ODU AMC® HIGH-DENSITY-serien!

ODU erbjuder högsta tillförlitlighet under svåra förhållanden. Nu kombinerar ODU två låsningstyper i en en enda komponent: skruvlåsning och break-away. Denna nya flexibla 2-i-1-lösningen för ODU AMC High-Density erbjuder å ena sidan möjligheten att snabbt låsa och låsa upp anslutningen.

Å andra sidan ytterligare skydd genom skruvlåsning vid höga vibrationsbelastningar när detta är nödvändigt. Inom militär- och säkerhetsteknologi erbjuder ODU inte bara förstklassiga don som ODU AMC® High-Density-serien, utan tillhandahåller även kabelmontering inklusive övergjutning för standard- och kundspecifika applikationer och flexkortsmontering.

Ni hittar oss även på LinkedIn.