Scroll Top
ODU High Density 2-in-1

PRODUKTNYHET!

Ny 2-i-1-lösning för ODU AMC® HIGH-DENSITY-serien!

ODU erbjuder högsta tillförlitlighet under svåra förhållanden. Nu kombinerar ODU två låsningstyper i en en enda komponent: skruvlåsning och break-away. Denna nya flexibla 2-i-1-lösningen för ODU AMC High-Density erbjuder å ena sidan möjligheten att snabbt låsa och låsa upp anslutningen.

Å andra sidan ytterligare skydd genom skruvlåsning vid höga vibrationsbelastningar när detta är nödvändigt. Inom militär- och säkerhetsteknologi erbjuder ODU inte bara förstklassiga don som ODU AMC® High-Density-serien, utan tillhandahåller även kabelmontering inklusive övergjutning för standard- och kundspecifika applikationer och flexkortsmontering.

LÅT GARAM HJÄLPA DIG HITTA RÄTT

Vi på Garam har genom lång erfarenhet skaffat oss mycket goda kunskaper i arbetet med att välja don till produkter som kommer att utsättas för svåra påfrestningar.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt don och vi hjälper gärna till att konstruera och bygga dina kablage.

förbindningsteknik

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!