Scroll Top

ODU THREADED CONNECTOR

Avancerade vibrationskontaktdon för krävande miljöer.

Threaded Connector

ODU erbjuder ett brett utbud av robusta kontaktdon för användning i tuffa miljöer. ODU Threaded Connector är speciellt lämpad för applikationer som kräver hög anslutningssäkerhet, eller där omgivande temperaturer och vibrationer ger upphov till för stora påfrestningar för andra anslutningstyper.

ODU Threaded Connector är ett lättmetallkontaktdon med gängad låsning, liten i storlek och lätt att hantera. Kontaktdonet är av solid design och klarar temperaturer från -51° C till + 125° C, vibrationer och är vattentät enligt IP68.

Kontaktdonen kan konfigureras individuellt för att överföra signaler, låg- högspänning, koax/triax och andra insatser kan tas fram på begäran. Tillförlitlig Cat5 Gigabit/Ethernet dataöverföring och 360° EMI-skärmning är också en viktig egenskap för de nya kontaktdonen, som dessutom erbjuder upp till 2000 matningscykler och olika mekaniska/visuella kodningar.

Donet finns i två storlekar och finns i 4-26 polers konfigurationer för löd eller kretskortsmontage. ODU Threaded Connector kan även levereras som kablage, färdigt med kabel och övergjutning.

ODU threaded connector
ODU Threaded Connector är ett lättmetallkontaktdon med gängad låsning, liten i storlek och lätt att hantera.

LÅT GARAM HJÄLPA DIG HITTA RÄTT

Vi på Garam har genom lång erfarenhet skaffat oss mycket goda kunskaper i arbetet med att välja don till produkter som kommer att utsättas för svåra påfrestningar.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt don och vi hjälper gärna till att konstruera och bygga dina kablage.

förbindningsteknik

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!