Scroll Top

Souriau Serie 851

Vi presenterar Souriau Serie 851

Hoppas alla våra kunder och partners fått njuta av en fantastisk sommar. Även om sommaren är härlig, finns det någonting väldigt skönt i att landa inför en ny säsong och höst. Att åter komma igång med vardagen, med allt vad det innebär.  

Vi ser fram emot en fullspäckad höst och är ivriga att presentera nya produkter och uppdaterade kataloger för er.
souriau serie 851

MIL-DTL-26482 – Souriau Serie 851

Souriau’s serie 851 är enligt MIL-DTL-26482 standarden, den är försedd med bajonettlåsning och har ett stort urval varianter både när det gäller kontaktkonfigurationer och utformning av bakkåpor och avlastningar. De finns med bland annat svart zink nickel plätering som gör de lämpade att använda i mycket tuffa miljöer. Vid val av svart zink nickel plätering uppnås specifikationen 500 timmars ”salt spray” och RoHS godkänd.

Se hela utbudet i katalogen.

 

SOURIAU 851

LÅT GARAM HJÄLPA DIG HITTA RÄTT

Vi på Garam har genom lång erfarenhet skaffat oss mycket goda kunskaper i arbetet med att välja don till produkter som kommer att utsättas för svåra påfrestningar.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt don och vi hjälper gärna till att konstruera och bygga dina kablage.

Vill du läsa mer om våra industriella kontaktdon hittar du en komplett lista av kataloger och leverantörer här.

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Där kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!