Scroll Top
God Jul

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska alla våra kunder, partners och leverantörer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Tack för i år och ta hand om varandra. Vi avslutar året med att lyfta fram två fantastiska don från Amphenol – Amphenol IX Industrial och Amphenol LTW M12 Pronto. Vi hörs igen 2021!

Amphenol IX Industrial

En lösning som förenklar

Känner du att RJ45 donet inte är helt optimalt för ditt användningsområde? Amphenol ix Industrial ™ är framtaget för att tillgodose många behov av Ethernetkopplingar. Alla fabrikat av ix Industrial ™ don passar med varandra.

De största fördelarna med donen är den mindre storleken jämfört med RJ45, har bättre skärmningsegenskaper samt den dubbla låsningsmekanismen i metall. Använd standard Cat5/6 kabel till kabeldonen. Kretskortsdonen finns i ett flertal varianter, raka, vinklade och vinklade stående. Läs mer om donet här.

Här hittar du mer info om Amphenol.

Amphenol ix Industrial™
M12 Pronto

Amphenol LTW Pronto

Amphenol LTW har tagit fram ett M12 don som har en push/pull låsning och som passar med redan installerade M12 don. Med denna lösning förkortas installationstiden betydligt.

Tänkt dig att bara kunna trycka in M12 Pronto- donet och det sitter säkert fast. Ljudbekräftelse med klick. Inget skruvande behövs längre för att säkerställa att donet sitter fast. En stor förenkling blir det också vid trånga installationer, då man inte behöver få in hand och fingrar för att skruva fast donet. Givetvis gör du också en rejäl tidsvinst om donen behöver demonteras. Läs mer om M12 Pronto här.

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!