Scroll Top
Sommarhälsning från Garam

SOMMARHÄLSNING FRÅN GARAM

Kära kunder,
Vi vill dela med oss av några spännande nyheter och viktig information som kan vara av intresse för er.

NY FABRIK I ESTLAND

Först och främst är vi glada att meddela att vår nya fabrik i Estland nu är helt färdigställd och redo att möta våra ökade produktionsbehov.

Med denna moderna anläggning kan vi fortsätta att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi erbjuder självklart också den enkla varianten där vi tillverkar våra produkter enligt din/kundens ritning och specifikation.

Fabriken ute
Fabriken inomhus

Välkommen Jeanette!

Vi vill också presentera Jeanette Uddstrand, vår nya inköpare. Jeanette har anslutit sig till oss och kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att vi har det bästa ingående materialet och komponenterna för våra produkter.

Vi är övertygade om att hon med sitt engagemang kommer att bidra till att stärka Garams position.

Evertiq Expo Göteborg

Evertiq Expo 20 september

Garam har deltagit i en del mässor under våren och nästa tillfälle att träffa oss under sådana former är 20 september på Evertiq Expo i Göteborg.

Tack för ert förtroende

Vi vill även passa på att uttrycka vår tacksamhet för en god orderingång under våren. Vi är glada över det förtroendet våra kunder visar oss och vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att uppfylla de högt ställda förväntningar vi har på oss.

Sommarstängt vecka 29 och 30

För att ge våra fantastiska medarbetare en välförtjänt paus och möjlighet att spendera tid med sina nära och kära kommer vi att ha stängt under vecka 29 och 30, produktionen även vecka 31.

Under denna period kommer vi inte att kunna behandla några beställningar eller leveranser. Vi ber er vänligen att planera era inköp i förväg för att undvika eventuella olägenheter under denna tid.

Njut av sommaren!

Vi vill tacka er för ert fortsatta förtroende och samarbete och vi ser fram emot att fortsätta leverera kvalitetsprodukter till er efter semestern. Vi önskar er en fantastisk sommar fylld med sol, glädje och avkoppling!

Med varma hälsningar,
Garam-teamet

Sommarstängt

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!