Scroll Top
Fabriken ute

Framgångar i fabriken i estland & Evertiq Expo

Vi hoppas att ni har haft en härlig sommar och att ni är redo för en spännande höst! Vi på Garam är glada över att återigen kunna nå ut tiller med vårt senaste nyhetsbrev. Vi har några spännande nyheter att dela med er, inklusive den stora framgången med vår nya fabrik i Estland samt vår deltagande på Evertiq Expo-mässan i Göteborg. Läs vidare för att få veta mer!

NY FABRIK I ESTLAND – en framgångssaga

Som vi tidigare nämnt är vår nya fabrik i Estland helt klar och i full drift!

Den nya fabriken ger oss möjlighet att öka vår produktionskapacitet och förbättra leveranstiderna, vilket kommer att gynna er som kunder. Fabriken är utrustad med den senaste tekniken och uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och miljö.

Fabriken inomhus

Evertiq Expo i göteborg 20 september

Vi ser fram emot att träffa er personligen på Evertiq Expo-mässan i Göteborg onsdagen den 20 september i Svenska Mässans lokaler.

Evertiq Expo Göteborg

Detta evenemang är en fantastisk möjlighet för oss att interagera direkt med er samt lyssna på era önskemål och feedback. Kom och besök vår monter, nummer 78, för att se ett urval av vårt sortiment och träffa vårt team!

Förväntningar inför hösten

Denna höst har vi många spännande projekt på gång. Vi arbetar hårt för att fortsatt förbättra våra produkter och tjänster. Vi kommer också delta på två mässor i Norge och vi ser fram emot att dela våra senaste nyheter med er under de kommande månaderna. Håll utkik efter fler uppdateringar från oss!

hösten

kontakta oss gärna

Vi uppskattar ert förtroende och stöd. Om ni har några frågor, funderingar eller feedback, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa er och säkerställa att ni blir nöjda när det kommer till förbindningsteknik och kablage.

Vi ser fram emot att ha er med oss på vår resa framåt. Låt oss tillsammans göra hösten 2023 till en framgång!

Med varma hälsningar,

Garam-teamet

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!