Scroll Top
ODU-MAC push-lock
Push Lock Light

ODU-MAC PUSH-LOCK

Låt oss presentera ODU-MAC push-lock. Kombinationen av push-pull-låsning och moduluppbyggt rektangulärt don förenklar användningen betydligt. Möjligheten till tätare stackning av don samt enklare in och urkoppling är de två starkaste egenskaperna.

Det kompakta hybridkontaktdonet är lättanvänt, erbjuder stor flexibilitet i litet format och klarar mer än 5 000 matningscykler. Särskilt med tanke på den starka trenden att bygga allt mindre enheter spelar storleken en viktig roll. ODU-MAC PUSH-LOCK kan förses med olika modulinsatser och uppfyller skyddsklass IP67.

ODU-MAC® Blue-Line

Produkterna i ODU-MAC® Blue-Line-serien karaktäriseras av sin enkla hantering och modulkonstruktion, en ekonomisk lösning som övertygar tack vare sin lättanvändhet.

De är även enkla att bygga ihop eftersom modulerna fästs i ramen med klämmor. Ytterligare en fördel med ODU-MAC® Blue-Line är att kontakterna kan bytas ut från stickproppssidan. Även efter installation är den enkelt att demontera crimp-clip-kontakterna.

Här kan du läsa mer om Blue-Line-serien.

Många kombinationer möjliga

Modulerna kan kombineras på många olika sätt: signal, kraft, HF (Koax), tryckluft och datatrafik. Med upp till sju enheter är det möjligt att använda olika kontaktdonsutföranden även vid högsta packningstäthet.

Användningsområden för ODU-MAC PUSH-LOCK

ODU-MAC® PUSH-LOCK kan med sin enkla hantering och kompakta storlek användas inom mät- och testteknik, exempelvis i racksystem, inom medicinteknik och maskin- och anläggningskonstruktion, men även inom andra specifika användningsområden såsom eventbranschen eller datacentraler. Användaren gynnas av den okomplicerade hanteringen, som gör arbetet enklare. Exempelvis är enhandsanvändningen en viktig fördel inom medicinteknikområdet.

Mer om ODU-MAC kontaktdon

Under industriella kontaktdon hittar du alla våra industriella kontaktdon och kataloger för dessa. För dig som är speciellt intresserad av rektangulära kontaktdon – kolla nedan lista för mer info!

Vill du läsa mer om alla våra industriella kontaktdon kan du kolla här.

Mer info om ODUs produktutbud finns även på ODUs webbsida.

ODU

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Här kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!