Operativ inköpare till Garam Elektronik

Bli vår nya kollega!

Vi växer och söker nu en Operativ inköpare till vårt huvudkontor i Vallentuna.

Operativ Inköpare

GARAM Elektronik AB tillverkar kundanpassade kablage samt säljer kontaktdon och förbindningstekniska komponenter. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsprodukter inom förbindningsteknik och har ett fantastiskt team av kunniga medarbetare. Vi är 20 personer i Vallentuna och lika många i Estland. Läs mer på www.garam.se

DIN ROLL som Operativ inköpare

Arbetet består till största delen av tre huvudsakliga områden: Planera och lägga inköp kopplat till behov eller beställningspunkter.
Följa upp och förmedla leveranstider och priser på gjorda inköp. Begära offerter och förhandla priser.
Arbetet sker till stor del i vårt affärssystem Pyramid.
Du rapporterar till vår Supply Chain Manager.

hos oss jobbar du operativt och strategiskt

Rollen innebär i huvudsak att arbeta operativt och till en viss del strategiskt, vi ser därför att du har en gymnasial teoretisk utbildning som grund och har du läst inköp är det givetvis meriterande. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom supply chain och en bra sifferkänsla. Vi ser att du i rollen arbetar noggrant, strukturerat och långsiktigt och har lätt att kommunicera internt och externt. Du är självgående i din arbetsstil och har en positiv grundsyn i din roll på arbetet.
Vi arbetar i Pyramid, det är därför meriterande om du har den erfarenheten eller motsvarande, du måste dock vara van användare av Excel.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Vi ser fram emot din ansökan!

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Där kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!