Scroll Top
garam fyller 40

Garam fyller 40!

I år fyller Garam 40 år, vilket vi ser som ett lämpligt tillfälle att lyfta fram den kunskap vi utvecklat. De som bäst kan beskriva betydelsen av vår erfarenhet och våra produkter är våra framgångsrika kunder och partners.

Först ut är Aritco, en av våra nya kunder, som vi är mycket stolta över att samarbeta med. Läs mer nedan!

Aritco Home Lift

“Vi har stora visioner och vill ha leverantörer som det finns möjlighet att växa med. Därför valde vi redan i ett tidigt skede Garam”

Gustav Andersson, Strategisk inköpare, Aritco

För ett år sedan lanserade den svenska hisstillverkaren Aritco en ny produkt – Aritco HomeLift. Villahissen tar fasta på Modern Living och erbjuder design, bekvämlighet och tillgänglighet. Och en ljudnivå som lämpar sig för hemmiljö.

Garam involverades i produktutvecklingen redan i ett tidigt skede och fanns med då nollserien producerades:

“Garam hjälpte oss i de tekniska diskussionerna och gav råd för att hitta de bästa lösningarna, både gällande produktion och utrymme, då det är frågan om mycket kablage på en väldigt liten yta.”

Garam har deltagit i utvecklingsarbetet och bidragit till att förbättra kostnadseffektivitet. Flexibiliteten och den goda kommunikationen mellan parterna har gjort det möjligt att hantera utmaningar och lösa problem snabbt och effektivt. Garam levererar rätt kvalitet med bra leveransprecision och det är onekligen en fördel att de finns i närområdet, säger Andersson.

aritco
artico inside

”Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som gynnar såväl Aritco som Garam”

Partners