Scroll Top

Hummel TWILOCK och Amphenol LTW X-Lok Mini

Vi inleder våren med produktnyheter om Hummel TWILOCK och Ampnenol LTW X-Lok Mini. Här snackar vi don för prestation!

Hummel TWILOCK

Hos Hummel hittar du ett stort utbud av industridon, från M12 till M40. Nu finns även Hummel TWILOCK för snabbare och mer vibrationssäker anslutning.

För snabbare och mer vibrationssäker anslutning finns TWILOCK varianter där säkring sker genom att bara 1/8 dels varvs vridning behövs för låsning. Detta don har även varianter av M23 som är kompatibla med Speetec (TWILOCK-S).

Idag finns:

  • M16 med TWILOCK
  • M23 med TWILOCK och Speetec kompatibla
hummel twilock

Hummels don består av hus, insats och stift/hylsor och dessa kan du välja individuellt. Detta medför en väldigt stor flexibilitet när du väljer don, och underlättar dessutom lagerhållningen. Kolla in broschyren här.

Här kan du kolla in hela katalogen.

Hör av er så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt don!

Amphenol LTW X-Lok mini

Amphenol LTW har en mycket innovativ donfamilj som heter X-Lok. Donet har pushlåsning och bajonettupplåsning. Vilket ger ett don med mycket smart design. Utöver detta är donen täta.

amphenol ltw x-lok mini

Kontaktdonen finns i storlekarna Mini, Standard, Middle och Large som också kallas A, B, C och D. 2–18 poler, utbud beroende på val av storlek.

Amphenol utökade nyligen sortimentet i Mini storleken rejält. Därför finns nu också T och L adaptrar samt bryggkopplingar med montagehål. Till alla storlekar finns givetvis lock med eller utan säkerhetstråd/band. Läs mer i katalogen.

Här hittar du katalogen för hela X-Lok familjen.

Hör av er så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt don.

Mer info om Amphenol och samtliga kataloger hittar du här.

EXPERTER PÅ KONTAKTDON

Vi på Garam är experter på kontaktdon och kablage och hjälper gärna till med allt från konsultation till ritning och konstruktion. Vi svarar gärna på frågor – hör av dig till någon av våra duktiga medarbetare så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig.

Vill du läsa mer om våra industriella kontaktdon hittar du en komplett lista av kataloger och leverantörer här.

hummel twilock 2

LINKEDIN

Följ Garam på LinkedIn!

Du vet väl om att du numera hittar oss på LinkedIn? Där kan du följa oss för aktuella uppdateringar om våra produkter, tjänster, leverantörer och annat som sker hos oss!